Twirre

Presentatie NVO. Hoe zorg je ook goed voor jezelf?

Voor De Nederlandse Vereniging Orthopedagogen heeft Robin een videopresentatie gemaakt. Op het NVO basis-orthopedagogen congres is de presentatie online te zien vanaf 13 november tot 14 december voor NVO- en NVO-Student leden. Het vierde landelijke congres heeft als centraal thema: “Dat doet de deur dicht! De dynamiek achter de voordeur: waar liggen de grenzen van de orthopedagoog?”.
Een uitdaging, om zonder contact met deelnemers, toch een interactieve online training te geven. Deze uitdaging is Twirre natuurlijk aangegaan. Met behulp van acteurs Annemieke Hermans, Ton Kemp en Clara van den Boom zijn we zo dicht mogelijk gekomen bij hoe we het offline ook zouden doen: interactief en leren door doen.

De film is gemaakt met Jikke de Gruijter, van a small production company (ASPC), een partner waarmee Twirre vaker samenwerkt. Wanneer Jikke en Robin samen aan een project werken komen waardevolle vaardigheden  samen, die leiden tot kwalitatieve filmopnames, met een dynamisch en creatieve uitstraling. Dit smaakt naar meer dus! Houd de site en instagram in de gaten voor educatieve films en presentaties over opvoeden & opgroeien. 

Nu al wat zien van Twirre en ASPC? Dat kan! Bekijk de film van de LVAK over documenteren in de stappen van de meldcode. De LVAK laat met deze film zien hoe je concreet en feitelijk documenteert in de meldcode, zodat gebeurt wat nodig is om het thuis weer veilig te maken.